vakil vakil .

vakil

معرفي 4 مورد از وكلاي خوب براي طلاق در مشهد

گاهي طلاق تنها راهي است كه مي‌تواند به زوج كمك كند تا به زندگي عادي خود برگردند. براي اينكه نخواهيد خيلي درگير مراحل قانوني شويد، مي‌توانيد از وكيلي مجرب در زمينه طلاق كمك بگيريد. به همين دليل در اين مطلب تصميم داريم تا بهترين وكلاي طلاق در مشهد را به شما معرفي كنيم.

معرفي ليستي از بهترين وكلاي طلاق در مشهد

قبل از اينكه بخواهيم بهترين وكلاي طلاق در مشهد را معرفي كنيم، بهتر است چندين نكته را در اين حوزه گوشزد نماييم. اولين نكته در رابطه با هزينه وكيل طلاق در مشهد است. براي همه در هر موضوعي، هزينه اهميت خيلي زيادي دارد.

خيلي از افراد كسي را انتخاب مي‌كنند كه كمترين قيمت را براي پرونده اعلام مي‌كند ولي بايد اين را بدانيد كه قيمت خيلي كم مي‌تواند نشانه كيفيت پايين كار باشد. بهتر است در رابطه با هزينه معقول در اين حوزه تحقيق كرده و باتوجه به آن، گزينه قابل اعتمادي را انتخاب كنيد.

تعداد وكلايي كه در شهر مشهد در زمينه طلاق فعاليت مي‌كنند، كم نبوده و ممكن است باعث گيج شدن شما براي انتخاب شوند. به همين دليل بهتر است ليست خود را كوتاه كرده و با داشتن معيارهاي مناسب براي انتخاب بهترين وكيل، از كسي كمك بگيريد كه بتواند بهترين راهنما براي شما باشد.

وكيل سعيده فرهادي نژاد

يكي از وكلاي مجرب در حوزه طلاق در مشهد، وكيل سعيده فرهادي نژاد است. تمامي وكلا در مرحله اول به دنبال صلاح و توافق زوجين هستند و اين در رابطه با سعيده فرهادي نژاد نيز صدق مي‌كند. در صورت عدم سازش بين زوجين، بهترين مشاوره در اين حوزه را ارائه مي‌نمايد.

شما مي‌توانيد به كمك وكيل سعيده فرهادي نژاد در كوتاه‌ترين زمان ممكن، پرونده خود را حل كنيد.

شماره وكيل طلاق در مشهد: 09155509295

آدرس دفتر: مشهد، بلوار فردوسي، حدفاصل ثمانه و چهارراه مهدي، كنار بانك ملي، پلاك 207، طبقه دوم

سيد فرهاد حسيني مقدم

دومين نفري كه در ليست بهترين وكلاي طلاق در مشهد قرار خواهد گرفت، سيد فرهاد حسيني مقدم است. اين فرد يكي از وكلاي مجرب و ماهر در زمينه خانواده و طلاق بوده و تمامي موازين اخلاقي و حرفه‌اي را در اين زمينه رعايت مي‌نمايد.

شماره تماس: 09155003417

آدرس دفتر: خراسان رضوي، مشهد، فرامرزعباسي، بين فرامرز 19و21، مجتمع خاتم، طبقه3، واحد15

خديجه ذاكر

گزينه بعدي كه مي‌تواند در ليست بهترين وكلاي طلاق در مشهد قرار بگيرد، وكيل خديجه ذاكر است كه داراي سوابق بسيار عالي در حوزه طلاق و خانواده بوده و در مدت 6 سال خدمت خود توانسته در پرونده‌هاي زيادي موفقيت كسب كند.

شماره تماس: 09151069858

آدرس دفتر: مشهد، بلوار سجاد

ابوالفضل عليزاده مقدم

وكيل عليزاده مقدم، وكيل پايه يك دادگستري است كه با مدرك كارشناسي ارشد در رشته حقوق و 14 سال سابقه كاري درخشان خود، در ليست بهترين وكلاي طلاق در مشهد قرار گرفته است. اين وكيل در طول دوران كاري درخشانش توانسته بيش از 8000 پرونده را با موفقيت پيش ببرد.

شماره تماس: 09151170211

آدرس دفتر: مشهد، بلوار سجاد، بزرگ مهر شمالي 3، پلاك 27، طبقه 2، واحد 5

منبع


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۷ اسفند ۱۴۰۱ساعت: ۰۳:۱۰:۵۲ توسط:saeede موضوع:

عده طلاق چيست و چه شرايطي دارد؟

مدت زماني كه پس از طلاق مرد اجازه دارد به زن بازگشته و مجدد ازدواج كنند را عده طلاق مي‌گويند و در قرآن به آن اشاره شده است. در اين مقاله مي‌خواهيم به تفضيل توضيح دهيم كه عده طلاق چيست و به صورت كلي انواع عده به چه صورت است.

انواع عده و مدت زمان هر كدام

در اين بخش مي‌خواهيم انواع عده را توضيح داده و بررسي كنيم هر كدام از اين انواع عده چه مدت زماني را به مرد اجازه مي‌دهد تا به ازدواج بازگردد. در مورد انواع طلاق رجعي و بائن و قوانين عده طلاق در آن بهتر است كه با يك وكيل طلاق در مشهد مشورت نماييد.

عده وفات

عده وفات به معناي عدم امكان ازدواج مجدد زن پس از مرگ شوهر است. عده وفات حتي براي خانم‌هايي كه يائسه هستند و يا بين او و شوهرش نزديكي صورت نگرفته هم وجود دارد. در اين مدت گفته مي‌شود كه زينت كردن براي زن ممنوع است.

دو روايت موجود است كه عده مرگ شوهر 3 ماه و 10 روز و يا نصف اين مدت مي‌باشد. در صورتي كه زن باردار باشد، عده وفات حداقل 3 ماه و 10 روز است و اگر وضع حمل بيش از اين مدت طول بكشد، عده وفات تا بدنيا آمدن فرزند ادامه مي‌يابد.

عده طلاق

عده طلاق به معناي مدت زماني است كه مرد مي‌تواند پس از جدايي به زن بازگشته و بخواهد مجدد با او ازدواج كند. اين مدت زمان براي ازدواج دائم 3 ماه مي‌باشد. در صورتي كه خانم حامله باشد، مدت عده تا پايان وضع حمل است. اما براي زن يائسه يا زني كه بين او و شوهرش نزديكي صورت نگرفته است عده طلاق وجود ندارد. ممكن است عده طلاق در شرايط مختلف متفاوت باشد، به همين علت بهتر است نسبت به طلاق قضايي و موارد آن در قانون اطلاع داشته باشيد تا به طور كامل شرايط و قوانين عده طلاق را بدانيد.

عده زن باردار

هر نوع عده براي زن حامله تا پايان وضع حمل است و به محض بدنيا آمدن كودك اين مدت زمان پايان مي‌يابد. تنها در مورد عده مرگ بايد توجه داشت كه اگر مدت بين فوت شوهر و فارق شدن زن كوتاه‌تر از 3 ماه و 10 روز باشد، زن بايد تا پايان اين مدت عده نگه دارد.

عده نكاح منقطع

عده نكاح موقت به مدت دو بار قاعدگي زن و پاك شدن مجدد اوست. براي خانم‌هايي كه به سن يائسگي رسيده‌اند، اين مدت زمان 45 روز مي‌باشد.

عده طلاق چيستعده طلاق چيست

عده زن يائسه

عده طلاق و عده فسخ نكاح براي زن يائسه وجود ندارد؛ اما عده مرگ براي اين خانم‌ها همانند سايرين بوده و به مدت 3 ماه و 10 است.

عده مفقود الاثر

اين عده در صورتي كه است كه مرد به شكلي گم شود كه هيچ خبري از او نباشد. در اين حالت است كه اگر مالي براي مخارج و مايحتاج زن وجود داشته باشد يا كسي خرج آن‌ها را بدهد، زن موظف است كه منتظر بماند.

اما در صورتي كه مالي وجود نداشته باشد، زن بايد نزد حاكم شرعي برود و براي مدت 4 سال منتظر بماند تا حاكم به دنبال شوهر بگردد. در صورتي كه پس از 4 سال شوهر پيدا نشود، زن طلاق گرفته و بايد 3 ماه و 10 روز ديگر صبر كند. پس از آن مي‌تواند مجدد ازدواج كند.

عده آميزش اشتباهي

در صورتي كه مرد غريبه با يك زن نزديكي كند با اين تصور كه آن زن همسر خودش است، زن بايد عده آميزش اشتباه نگه دارد. فرقي ندارد كه زن بداند آن مورد شوهرش نبوده و يا او هم گمان كند كه آن مرد شوهرش بوده است. مدت زمان عده آميزش اشتباهي به اندازه مدت زمان عده طلاق مي‌باشد.

عده ارتداد

در صورتي كه زن يا مرد پس از ازدواج مرتد شود، ازدواج فسخ خواهد شد. در صورتي كه مرد مرتد فطري شود، جدايي زن و مرد قطعي است و زن بايد عده وفات نگه دارد اما اگر مرتد ملي شود، زن ملزم به رعايت عده طلاق مي‌باشد و اگر در اين مدت مجدد مسلمان شود، ازدواج ادامه مي‌يابد.

اما در صورتي كه زن مرتد شود، فرقي نمي‌كند كه ارتداد ملي يا فطري باشد، زن باشد عده طلاق نگه دارد.

عده طلاق چيست؟

عده طلاق مدتي است كه زن بعد از جدايي از همسر بايد در انتظار به سر ببرد. در مورد عده در ماده 1150 قانون مدني صحبت شده و از آن به مدت زمان تحمل زن براي اختيار شوهر ديگر پس از منحل شدن عقد ياد كرده است. در قرآن كريم به اصل نگه داشتن عده طلاق به صورت مستقيم اشاره و تاكيد شده است. عده طلاق توافقي براي ازدواج دائم سه ماه و براي عقد موقت 45 روز مي‌باشد، اما درمورد طلاق توافقي و قوانين و شرايط موجود بهتر است كه با يك وكيل طلاق توافقي در مشهد مشورت نماييد.

عده طلاق سه طهر است يعني چه؟

مدت زمان عده طلاق، همانطور كه گفتيم 3 طهر است. سه طهر به معني سه بار پاك شدن زن از عادت ماهيانه مي‌باشد. در واقع به اين معنا كه بعد از شروع چهارمين بار عادت ماهيانه زن پس از طلاق، عده طلاق تمام مي‌شود.

فلسفه عده طلاق چيست؟

يكي از فلسفه‌هاي وجود عده طلاق اين است كه در مدت عده مشخص شود كه آيا زن باردار است يا خير. به اين صورت مخلوط شدن نطفه در رحم زن اتفاق نمي‌افتد و نسب فرزند مشخص خواهد شد. هرچند كه اين مسئله به دليل پيشرفت علم پزشكي و ژنتيك قابل درك است، اما همچنان اين قانون وجود دارد.

يكي ديگر از دلايل عده نگه داشتن، حفظ دوستي و احترام به شوهر گذشته است. به همين دليل هم هست كه قوانين و رسم و رسومات خرافاتي بين مردم جا افتاده و در مورد زنان بيوه بسيار زياده روي مي‌شود. در حالي كه ازدواج مجدد زن امري طبيعي و حق زن مي‌باشد.

سخن پاياني

ما در اين مقاله تلاش كرديم تا شما را با انواع عده و مخصوصا عده طلاق آشنا كنيم. در مورد هر عده قوانين و شرايط آن و مدت زمان نگه داشتن عده را توضيح داديم. در اين نوشتار فلسفه عده طلاق را نيز شرح داديم.

منبع


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ دى ۱۴۰۱ساعت: ۱۲:۲۳:۳۵ توسط:saeede موضوع:

فسخ نكاح چيست؟ موارد حق فسخ نكاح

  • اگر شما بخواهيد زندگي مشترك خود را آغاز كنيد، به چه نكاتي در طرف مقابل خود دقت مي‌كنيد؟
  • در صورت وجود چه شرايطي بعد از ازدواج ممكن است به طلاق فكر كنيد؟
  • به نظر شما شرايط طلاق در ايران چگونه است؟
  • فسخ نكاح چيست و چه فرقي با طلاق دارد؟

تشكيل زندگي مشترك يكي از مهم‌ترين مراحل در زندگي هر فردي است كه با عبور از آن وارد دنيايي جديد خواهد شد كه قطعا تفاوت‌هاي خيلي زيادي با دنياي مجردي دارد. در اين مرحله فردي وارد زندگي شما خواهد شد كه بايد تمامي قسمت‌هاي زندگي خود را با او تقسيم كنيد و ممطئن شويد كه او مي‌تواند در تمامي مراحل شما را درك نمايد و براي بهتر شدن تمامي شرايط در كنار شما تلاش كند.

حالا ممكن است بعد از ازدواج با شرايطي رو به رو شويد كه متوجه شويد انتخاب شما اشتباه بوده و نتوانستيد به آن خوبي كه نياز است، طرف مقابل خود را بشناسيد. در اين شرايط نياز نيست كه تا آخر عمر خود با اين مشكل دست و پنجه نرم كنيد و راهي وجود دارد تا آن را جبران كنيد.

طلاق همان راهي است كه از آن صحبت مي‌شود. درست است كه در رابطه با طلاق هيچ فكر خوبي وجود ندارد و موضوعي پسنديده نيست ولي گاهي تنها راه شماست و براي راحتي از شرايط مشكلي مي‌توانيد با وكيل طلاق در مشهد مشورت نماييد و براي اين كار اقدام نماييد. حالت ديگري به غير از طلاق وجود دارد كه به آن فسخ نكاح گفته مي‌شود. در اين مطلب تصميم داريم تا شما را با فسخ نكاح آشنا كنيم. با ما همراه باشيد.

فسخ نكاح چيست؟

عقد نكاح بسيار به عقود مصرح در قانون مدني ايران شباهت دارد و براي آن بندهاي مختلفي وجود دارد كه زوجين در زمان عقد آن‌ها را قبول خواهند كرد. حالا ممكن است شرايطي به وجود بيايد كه شما نياز داشته باشيد تا اين عقد را فسخ نماييد.

غير از طلاق كه راهي بسيار متداول براي اين موضوع است، فسخ نكاح نيز وجود دارد. در فسخ نكاح عقد مي‌تواند به صورت يك طرفه و توسط يكي از زوجين فسخ شود. البته به همين راحتي نبوده و اين موضوع در شرايطي به وقوع مي‌پيوندد كه يكي از موارد فسخ نكاح به وجود آمده باشد.

در قانون مدني ايران مواردي آورده شده است كه اگر يكي از آن‌ها در هر كدام از زوجين (با توجه به موضوع) وجود داشته باشد، طرف مقابل مي‌تواند به عقد نكاح پايان دهد. در حالت كلي فسخ نكاح يكي از راه‌هاي پايان دادن به زندگي مشترك به صورت يك طرفه است به شرط اينكه در يكي از زوجين، يكي از عيوب مطرح شده در قانون وجود داشته باشد.

اين عيوب، داراي موارد مشخصي است كه براي هر كدام از طرفين به صورت كامل مشخص شده است و در ادامه شما را با اين عيوب آشنا خواهيم كرد. بايد اين را نيز بگوييم كه هر مورد از موارد گفته شده داراي شرايط خاصي است كه اگر هر كدام از آن‌ها نقض شوند ديگر فسخ نكاح ممكن نبوده و بايد به سمت موضوع طلاق رفته و با كمك وكيل طلاق توافقي در مشهد، اين مورد را رفع نماييد.

موارد و عيوب موجب حق فسخ

عيوب موجود در قانون در رابطه با حق فسخ به سه دسته مخصوص بانوان، آقايان و مشترك تقسيم بندي مي‌شود. يعني برخي از اين عيوب مخصوص مرد بوده كه با داشتن آن، زن مي‌تواند عقد را فسخ نمايد و برعكس اين حالت نيز وجود دارد و برخي از عيوب مختص زن بوده و با داشتن آن‌ها مرد مي‌تواند براي حق فسخ اقدام نمايد. برخي از عيوب نيز وجود دارد كه هر يك از طرفين مي‌توانند آن را داشته باشند و در صورت وجود آن‌ها در يكي از طرفين، فرد مقابل مي‌تواند نكاح را فسخ نمايد.

عيوب مرد كه در قانون فسخ نكاح آورده شده است، به شرح زير مي‌باشد:

در حالت كلي هر گاه مشكلي در مرد وجود داشته باشد كه از انجام وظايف زناشويي ناتوان باشد، زن مي‌تواند نكاح خود را فسخ كند. اين عيوب مي‌تواند يكي از گزينه‌هاي زير باشد:

  • عنن: اين مشكلي است كه مربوط به ناتواني در نعوظ مرد مي‌باشد. شرط خاصي در اين مورد وجود دارد. در صورتي عقد نكاح با اين مشكل فسخ خواهد شد كه بعد از يك سال از تاريخ رجوع زن به دادگاه، اين مشكل رفع نشده باشد. البته اگر اين مشكل بعد از عقد نيز به وجود بيايد، زن مي‌تواند عقد را فسخ كند.
  • خضاء: اين مورد به اخته شدن مرد اشاره مي‌نمايد.
  • مقطوع بودن آلت تناسلي

عيوبي كه مي‌تواند در زن وجود داشته باشد و مرد در صورت وجود آن‌ها مي‌تواند نكاح را فسخ كند، به شرح زير است:

در رابطه با اين عيوب بايد به اين نكته اشاره نماييم كه اگر مرد بدون دانستن وجود هر كدام از اين عيوب در زن قبل از ازدواج، با او عقد نمايد مي‌تواند عقد را فسخ نمايد. اين عيوب، موارد زير است:

  • قرن: وجود استخواني در فرج كه مانع جماع مي‌شود.
  • جذام: بيماري خوره.
  • برص: اين يك بيماري پوستي است كه اگر زن به آن دچار شود، لك‌هاي بزرگ و سفيد يا سياه مخصوصي روي بدن به وجود مي‌آيد و اين مي‌تواند باعث ايجاد مشكل براي مرد شود.
  • افضاء: بيماري كه در آن مجراي بول و حيض يكي مي‌شود.
  • زمين گيري
  • نابينايي از دو چشم

موارد حق فسخ نكاح براي هر دو طرف به شرح زير است:

تنها موردي كه در اين بخش مي‌توانيم به آن اشاره كنيم، جنون است. جنون تنها عيبي است كه اگر زن يا مرد آن را داشته باشد، طرف مقابل مي‌تواند نسبت به فسخ نكاح اقدام نمايد.

البته گزينه ديگري نيز براي فسخ نكاح وجود دارد كه به عيوب موجود هيچ ارتباطي نداشته و كاملا به رفتار طرفين بستگي دارد. اين به فريب اشاره مي‌كند. در اين مورد فرد مواردي را قبل از ازدواج به خود نسبت مي‌دهد كه دروغ است و اين ويژگي‌ها را به صورت واقعي ندارد. حالا اگر بعد از عقد طرف مقابل متوجه اين دروغ شود و فريب خورده باشد، مي‌تواند نكاح را فسخ نمايد.

منبع


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ دى ۱۴۰۱ساعت: ۱۲:۲۲:۱۲ توسط:saeede موضوع:

راهنماي مراحل اجراي مهريه از طريق دادگاه و اداره ثبت

زندگي مشترك هميشه موضوعي مهم و چالش برانگيز در زندگي همه ما بوده و هيچ فردي نمي‌تواد خيلي راحت در رابطه با اين موضوع تصميم گيري نمايد. متاسفانه همه افراد در اين زمينه موفق نبوده و تعدادي وجود دارند كه نمي‌توانند بعد از ازدواج با همسر خود به توافق رسيده و در رابطه با موضوعات مختلف، مشكلات را برطرف كنند. در چنين شرايطي طلاق راه حلي است كه خيلي از افراد به سمت آن حركت كرده و با كمك وكيل طلاق در مشهد، روند رسيدگي به اين موضوع را پيش خواهند گرفت. مهريه يكي از مهم‌ترين بخش‌هايي است كه در مراحل طلاق بايد به آن رسيدگي شود و دريافت اين مبلغ داراي شرايط خاصي است كه بايد طرفين با آن آشنا باشند. در اين مطلب تصميم داريم تا شما را با موضوع مراحل اجراي مهريه از طريق دادگاه و اداره ثبت آشنا نماييم تا در صورت برخورد با اين مشكل به راحتي بتوانيد از آن عبور كرده و بقيه مراحل كار خود را انجام دهيد.

راهنماي مراحل اجراي مهريه

دريافت مهريه تقريبا تا اواسط سال 1398 شمسي (اواخر سال 2019) از طريق دو راه امكان پذير بود. اين دقيقا به دوراني برمي‌گردد كه رئيس جديد قوه قضاييه هنوز شروع به كار نكرده بود. پس از آغاز كار رئيس جديد قوه قضاييه و تقريبا اوايل سايل 2020 ميلادي، طبق بخش‌نامه جديدي كه صدور گرديد، قانوني برنامه‌ريزي شد كه طبق آن مراحل اجراي قوانين عمومي محدود شد و اين در رابطه با مراحل دريافت مهريه نيز صدق مي‌كرد.

طبق قانون جديد، فرد متقاضي براي دريافت مهريه بايد در ابتدا به اداره اجراي ثبت مراجعه كرده و اگر با درخواست او موافقت نشد و نتوانست مال و اموال شوهر خود را معرفي نمايد، مي‌تواند به دادگاه خانواده مراجعه كرده و دادخواست مطالبه مهريه خود را به دادگاه مورد نظر ارائه نمايد.

البته اين را نيز بايد اضافه كنيم كه در اكثر مواردي كه خانم‌ها قصد جدايي داشته و در تلاشند تا با كمترين دردسري اين كار را انجام دهند، با استفاده از راهنمايي‌هاي وكيل طلاق توافقي در مشهد ترجيح مي‌دهند تا از روش طلاق توافقي وارد شده و تمامي مهريه يا حداقل بخش بزرگي از آن را ببخشند تا بتوانند از همسر خود جدا شوند.

شرايط متفاوتي نيز وجود دارد كه در آن زن قصد ندارد از شوهر خود جدا شود ولي با توجه به اينكه امكان به اجرا گذاشتن مهريه در طول زندگي زناشويي نيز وجود دارد، براي آن اقدام مي‌نماند.

در برخي موارد مادر ترجيح مي‌دهد كه در زمان طلاق به جاي دريافت مهريه حق حضانت فرزند را از پدر دريافت كند. يعني به نوعي بخشش مهريه براي راضي كردن پدر جهت سپردن حق حضانت به مادر است. در اين شرايط ديگر اجرا گذاشتن مهريه پس از اين توافق و در صورتي كه به صورت رسمي ثبت شود، امكان پذير نمي‌باشد.

اجراي مهريه از طريق اجراي ثبت چگونه است؟

همه ما اين را مي‌دانيم كه عقد و ازدواج يك سند كاملا رسمي است و مفاد مشخصي دارد كه هم مرد و هم زن بايد در هنگام امضاي آن، تمامي بندها را مطالعه نموده و با آن‌ها آشنا شوند تا در آينده با مشكلي قانوني برخورد نكنند.

طبق اين رسميتي كه در رابطه با آن صحبت كرديم خانم‌ها مي‌توانند مفاد سند رسمي ازدواج را اجرا نموده و از همين طريق، مهريه خود را طلب كرده و يا آن را به اجرا بگذارند.

درست است كه اقدام براي اجراي مهريه از طريق اداره ثبت مشكلات و معايب خود را دارد ولي در كنار آن داراي مزايايي است كه نمي‌توان از آن‌ها چشم پوشي كرد. براي مثال زماني كه شما از طريق اداره اجراي ثبت اقدام مي‌كنيد، هزينه كمتري را پرداخت خواهيد كرد.

زماني كه از دادگاه براي درخواست مهريه اقدام مي‌شد بايد دو هزينه، يكي براي دادرسي و هزينه‌اي ديگر براي اجراي حكم پرداخت كنيد. اين در صورتي است كه هم اكنون و در درخواست مهريه از طريق اداره ثبت ديگر نيازي به پرداخت هزينه صدور حكم نبوده و فقط بايد حق الاجرا را پرداخت كنيد.

در شرايطي كه دعوا و مشكلات بين زوجه زياد باشد ممكن است اين اتفاق بيوفتد كه مرد تمامي اموال خود را برداشته و قصد داشته باشد از كشور خارج شود. زماني كه از طريق دادگاه براي اجراي مهريه اقدام مي‌شد، امكان ممنوع الخروج كردن مرد وجود نداشته و براي اين شرايط هيچ پيش بيني نشده بود ولي اين در صورتي است كه با اقدام از طريق اداره ثبت مي‌توانيد حكم ممنوع الخروجي مرد را دريافت كرده و از خارج نشدن او از كشور مطمئن شويد.

در نهايت نيز بايد اين را بگوييم كه به صورت طبيعي براي عقد بايد به دفترخانه رسمي ازدواج مراجعه نمود و بعد از عقد، اين سند در دفترخانه ثبت خواهد شد. شما براي درخواست مهريه از طريق اداره ثبت بايد درخواست كتبي صدور اجراييه خود را از همان دفترخانه و از طريق خانم يا قيم و وكيل قانوني او، انجام دهيد.

محتويات فرم هاي درخواست صدور اجراييه چيست؟

در بخش قبلي به اين موضوع اشاره كرديم كه بايد به صورت كتبي و از طريق دفترخانه زمان عقد زوجين انجام شود. در اين درخواست، فرمي وجود دارد كه محتويات آن به شرح زير است:

  • نام و نام خانوادگي، شماره شناسنامه، محل صدور، نام پدر، تاريخ تولد، كد ملي، محل اقامت درخواست كننده اجرائيه يا نماينده و قيم قانوني او.
  • نام و نام خانوادگي، شماره شناسنامه، محل صدور، نام پدر، تاريخ تولد، كد ملي، محل اقامت متعهد.
  • موضوعي كه فرد تصميم داريد در رابطه با آن تقاضاي قانوني را ارسال نمايد كه در اينجا درخواست دريافت مهريه مي‌باشد.
  • شماره و تاريخ مستند درخواست صدور اجرائيه

بايد اين را بدانيد كه صدور اجراييه شما از طريق اجراي ثبت اسناد رسمي صورت مي‌گيرد و به محاكم دادگستري ارتباطي نداشته و به همين دليل شرايط و سخت‌گيري‌هاي خاصي در رابطه با اين موضوع وجود دارد و سردفتران بايد شرايط خاصي را در رابطه با صدور اجرائيه اعمال كرده و تحقيقات لازم را به عما آورند. براي مثال آن‌ها بايد اين موضوع را بررسي كنند كه مطالبه مهريه بر اساس سند رسمي باشد. همچنين منجز بودن مهريه و تعهدات نيز بايد توسط سردفتران بررسي شود. در نهايت نيز بايد با در نظر گرفتن قوانين ازدواج اين شرط را بررسي كنند كه پرداخت مهريه منوط به سر رسيدن زمان خاص و مشخص شده‌اي نباشد.

منبع


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۱ دى ۱۴۰۱ساعت: ۰۹:۳۵:۲۸ توسط:saeede موضوع:

طلاق قضايي و موارد آن در قانون

زندگي مشترك يكي از جنبه‌هاي مهم در زندگي هر فردي است و مي‌تواند در تمامي موضوعات تاثيرگذار باشد. همانطور كه ازدواج خيلي اهميت دارد، طلاق نيز مي‌تواند موضوعي مهم باشد. اين حق طبيعي هر فردي است كه بتواند اشتباهش را جبران نمايد و اين اشتباه مي‌تواند انتخاب شريك زندگي نامناسب باشد و طلاق تنها راهي است كه براي جبران آن وجود دارد.

در قانون ايران و به صورت طبيعي، حق طلاق در اختيار مرد قرار دارد. يعني هر زماني كه مرد تصميم بگيرد مي‌تواند همسر خود را طلاق دهد. در واقع براي خاتمه دادن به زندگي مشترك، سه راه وجود دارد. اولين راه همان طلاق بوده و دومين راه، فسخ نكاح است كه زماني اتفاق خواهد افتاد كه مرد يا زن به يكديگر دروغ گفته و صحبت فريب در ميان باشد. سومين راه نيز زماني اتفاق مي‌افتد كه يكي از زوجين از دنيا بروند و در اين شرايط ازدواج به صورت طبيعي لغو خواهد شد.

حالا با توجه به اينكه حق طلاق با آقايان است، به نظر شما اگر زن در شرايطي باشد كه نتواند زندگي مشترك را تحمل كند نمي‌تواند از همسر خود طلاق بگيرد؟ اين قطعا نمي‌تواند درست باشد و در قانون ايران نيز شرايطي براي اين موضوع وجود دارد. به اين نوع از طلاق، طلاق قضايي گفته مي‌شود و در اين مطلب در رابطه با طلاق قضايي صحبت خواهيم كرد و قوانين آن را براي شما بيان خواهيم كرد. البته بهتر است به صورت كلي اگر تصميم داريد براي اين كار اقدام كنيد، با وكيل طلاق در مشهد مشورت نماييد چرا كه طلاق انواع مختلفي دارد و قانون نيز ماده‌ها و تبصره‌هاي زيادي دارد كه شايد يكي از آن‌ها براي شما كاربرد داشته باشد و وكيل تنها كسي است كه مي‌تواند در اين زمينه به شما كمك كند.

طلاق قضايي چيست؟

طلاق تنها راه نجاتي است كه زوجين براي خروج از يك رابطه سمي دارند و اين خيلي طبيعي است كه زن نيز بتواند در شرايطي از اين حق استفاده كند. در سال 1381 يكي از قوانين ايران تغيير پيدا كرد و اصلاحيه‌اي براي آن صادر شد. ماده 1133 قانون مدني در اين سال دچار تغييراتي شد و اين موضوع بيان شد كه اگر مرد بتواند ناتواني در ادامه زندگي را اثبات كند، مي‌تواند همسر خود را طلاق دهد ولي اين چنين حقي به صورت مستقل براي زن تعيين نشده است.

البته اين موضوع وجود دارد كه زن مي‌تواند به صورت قانوني در زمان ازدواج و به صورت وكالتي، حق طلاق را از همسر خود بگيرد و اگر در زماني به اين نتيجه رسيد كه ادامه زندگي مشكل است، از همسر خود جدا شود ولي اين موضوع باعث نمي‌شود كه حق طلاق مرد از بين برود و او همچنان اين حق را به صورت طبيعي داشته و حق طلاقي كه زن دارد، ماهيت ثانويه دارد.

حالا بايد اين موضوع را بيان كنيم كه طلاق قضايي چيست؟ در مواقعي شرايط به قدري بد است كه زن به دادگاه مراجعه كرده و شرايط خود را توضيح مي‌دهد تا حكم قاضي را براي طلاق بگيرد. اگر قاضي دادگاه خانواده دلايل و شرايط زن را بپذيرد، راي طلاق صادر شده و زن مي‌تواند از همسر خود جدا شود. اين دقيقا طلاق قضايي يا طلاق به حكم حاكم نام دارد.

هر نوع طلاق ديگري كه بر اساس حكم قاضي نباشد، طلاق غير قضايي نام دارد. براي مثال حق طلاقي كه قانون براي مرد در نظر گرفته است يا حق طلاقي كه زن در هنگام ازدواج از همسر خود مي‌گيرد، همگلي غير قضايي هستند و همچنين اگر طلاق شما توافقي باشد نيز از انواع غير قضايي است و البته كه طلاق توافقي نوعي است طلاق است كه هر دو طرف نسبت به آن مشتاق بوده و براي اينكه تمامي مراحل با سرعت بيشتري پيش بروند، با كمك وكيل طلاق توافقي در مشهد، بهترين گزينه‌ها را انتخاب خواهند كرد.

در واقع در طلاق قضايي از سوي قاضي اجباري بر مرد وارد مي‌شود كه بايد همسر خود را طلاق دهد و اگر چنين اجباري در رابطه با مرد وجود نداشته باشد، طلاق از نوع غير قضايي است.

شرايط طلاق قضايي چيست؟

اين موضوعي طبيعي است كه زن براي گرفتن حكم دادگاه براي طلاق بايد شرايط خاصي داشته باشد. در اين قسمت در رابطه با اين شرايط صحبت خواهيم كرد.

اولين شرطي كه با وجود آن طلاق قضايي به وقوع خواهد پيوست اين است كه مرد نتواند نفقه زن را پرداخت نمايد و همچنين الزامات زندگي او را تامين نكند. اگر زن بتواند در دادگاه اين را ثابت كند كه در زندگي خود از نظر مالي تامين نيست، خيلي راحت مي‌تواند از همسر خود جدا شود. البته اثبات كردن اين موضوع نيز كار آساني نبوده و اگر مرد بتواند عدم تمكين همسرش را اثبات كند، طلاق قضايي اتفاق نمي‌افتد.

در صورتي كه بخواهيد طلاق قضايي را ثبت كرده و از مراحل اجراي مهريه از طريق دادگاه و اداره ثبت آگاهي پيدا كنيد، مشورت با يك وكيل بهترين كار است. برخي موارد ديگر مانند حضانت فرزندان، نفقه، مهريه و… در هر نوع طلاق شرايط خاص خود را دارد.

شرط دوم مفقود الاثر بودن مرد است. در برخي از زندگي‌ها اين موضوع وجود دارد كه مرد بعد از ازدواج به هر دليلي خانه و همسر خود را رها كرده و آن‌ها را ترك مي‌كند. اين شرط نيز داراي جزئيات زيادي است و زن بايد بتواند اين موضوع را اثبات كند كه همسرش واقعا مفقود شده است و در رابطه با آن تحقيقات زيادي انجام مي‌شود.

يكي از شرايط خيلي معمولي كه زن مي‌تواند از آن براي طلاق قضايي استفاده كند، عسر و حرج زن است. در قانون اين موضوع آورده شده است كه اگر زن در شرايطي بود كه سختي خيلي زيادي را متحمل شود، مي‌تواند طلاق بگيرد. شرايط عسر و حرج زن نيز محدود به گزينه‌هاي خاصي است كه شما بايد در رابطه با آن اطلاعات دقيقي داشته باشيد. براي مثال اگر مرد معتاد به مواد مخدر بوده و يا از مشروبات الكلي استفاده كند به صورتي كه زندگي را دچار مشكل كرده و ضرر زيادي به آن وارد كند، زن مي‌تواند از او جدا شود.

يا اگر مرد، همسر خود را كتك بزند به صورتي كه از توان جسمي زن بيشتر بوده و از حد متعارف روابط زن و شوهر بالاتر برود، زن مي‌تواند از او شكايت كرده و پس از دريافت ديه، طلاق خود را به صورت قضايي بگيرد.

منبع


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۱ دى ۱۴۰۱ساعت: ۰۹:۱۸:۲۴ توسط:saeede موضوع:

آشنايي با شرايط حضانت فرزند و مدارك لازم

يكي از مهم‌ترين مسائلي كه والدين هنگام طلاق با آن درگير هستند، مسئله حضانت فرزند و نگهداري و پرورش فرزندان است. حضانت فرزند در شرايط طبيعي تا سن 18 سالگي به عهده والدين است. اما در صورتي كه والدين تصميم به جدايي بگيرند، دادگاه در مورد حضانت آن‌ها بايد نظر بدهد. حضانت فرزندان مي‌تواند به هركدام از والدين واگذار شود. حتي در برخي شرايط ممكن است حضانت فرزند در صورت عدم صلاحيت پدر و مادر به شخص ديگري واگذار گردد.

حضانت فرزند پس از فوت والدين

در صورتي كه يكي از والدين فوت كنند، حضانت فرزند به ديگري واگذار مي‌شود. اما اگر هم پدر و هم مادر فوت كنند، حضانت فرزند به جد پدري واگذار خواهد شد و در صورتي كه فاميل پدري نداشته باشد، حضانت به ساير خويشاوندان نزديك سپرده خواهد شد.

حضانت فرزند در هنگام طلاق والدين

طبق قانون، حضانت فرزندان تا سن 7 سالگي به مادر سپرده شده و پس از آن تا سن بلوغ به پدر سپرده خواهد شد. هرچند كه در خيلي موارد والدين نسبت به اين شرايط اعتراض دارند و به اين توافق پايبند نيستند. معمولا مادران نسبت به انتقال حضانت فرزندان به پدر پس از سن 7 سالگي اعتراض دارند.

در اين شرايط دادگاه تصميم گيرنده است و شما مي‌توانيد با وكيل طلاق در مشهد مشورت كرده و تلاش كنيد تا راي دادگاه را به نفع خود تغيير دهيد.

پس از سن بلوغ فرزند قدرت انتخاب دارد كه بخواهد با پدر خود زندگي كند يا با مادر. نكته‌اي كه حائز اهميت است اين موضوع مي‌باشد كه در هر صورت تامين هزينه‌هاي فرزند بر عهده پدر خواهد بود.

حضانت فرزند در هنگام طلاق توافقي

در طلاق توافقي همه مسائل با توافق دو طرف صورت خواهد گرفت. به همين جهت نيز والدين مي‌توانند تصميم بگيرند كه حضانت فرزند را چطور بر عهده بگيرند. اينكه چطور راجب اين مسئله تصميم گيري كنند كاملا بر عهده خودشان بوده و مانع قانوني بر سر راه اين توافق وجود ندارد. هرچند كه در هر صورت هم درمورد حضانت فرزندشان و هم ساير موارد مي‌توانند با يك وكيل طلاق توافقي در مشهد صحبت كرده و با راهنمايي‌هاي او به نتيجه مشترك برسند.

شرايط سلب حضانت فرزند از والدين

در برخي شرايط ممكن است كه دادگاه حضانت فرزند را از يكي از والدين يا هردو آن‌ها سلب نمايد. در صورتي كه دادگاه تشخيص دهد زندگي كردن فرزند در كنار والدين مي‌تواند منجر به آسيب‌ها روحي و رواني شود، ممكن است حق حضانت را از آن‌ها سلب كند. در ادامه برخي از اين شرايط را آورده‌ايم كه هر كدام از آن‌ها مي‌تواند جز دلايل اصلي طلاق در ايران باشد و موجب رسيدن آسيب به بنياد خانواده و فرزندان شود.

  • اعتياد والدين
  • ازدواج مجدد مادر
  • بيماري واگيردار والدين
  • ارتكاب فساد اخلاقي والدين
  • تحت آزار جسمي بودن كودك
  • داشتن بيماري روحي و رواني والدين
  • اجبار كودك به انجام اعلام غير قانوني و غير شرعي توسط قيم
  • عدم صرف وقت كافي براي فرزند و عدم رسيدگي به او
  • تحت آسيب روحي و رواني بودن فرزند
  • اعتراض يكي از والدين نسبت به نحوه تربيت و مراقبت از فرزند
  • تشخيص عدم داشتن صلاحيت نگهداري يكي از والدين يا هر دو آن‌ها

انصراف از حضانت فرزند

در هنگام طلاق، ممكن است مادر به علت دريافت حق حضانت فرزندانش تصميم بگيرد كه مهريه خود را ببخشد. در اين شرايط مرد از حق حضانت انصراف داده و مادر حضانت فرزند را بر عهده خواهد گرفت. در صورتي كه مرد بتواند عدم صلاحيت زن را در نگهداري از فرزندان اثبات نمايد، مي‌تواند مجدد حق حضانت را دريافت كند. هرچند كه مي‌توانيد با اطلاع از شرايط واگذاري دائمي حق حضانت از اين كار پيشگيري نماييد.

نحوه ملاقات با فرزند تحت حضانت يكي از والدين

در صورتي كه پس از جدايي، يكي از والدين حضانت فرزند را برعهده بگيرد، اجازه ندارد ملاقات ديگري را از فرزندان منع كند. در صورتي كه اين عمل اتفاق بيافتد، قانون با فرد عهده دار حضانت برخورد خواهد كرد. به عنوان مثال در صورتي كه پدر حضانت فرزند را بر عهده داشته باشد اما به مادر اجازه ندهد كه فرزند خود را ببيند، مادر با مراجعه به دادگاه مي‌تواند دادخواست ملاقات اراده كرده و موجوز ملاقات دريافت نمايد.

مكان و زمان ملاقات توسط دادگاه تعيين شده و هر اقدامي كه خلاف دستور دادگاه انجام بگيرد، منجر به سلب حضانت از فرد خواهد شد. در صورتي كه رسيدگي به پرونده حضانت فرزند در دادگاه زمان زيادي طول بكشد، زوجين مي‌توانند حكم ملاقات موقت از دادگاه درخواست نمايند.

مدارك لازم براي دريافت حضانت فرزند

در ادامه برخي اسناد و مداركي كه براي دريافت حضانت فرزند از دادگاه مورد نياز است كه همراه داشته باشيد را ذكر خواهيم كرد:

  • سند طلاق
  • شناسنامه
  • كارت ملي
  • توافقات زوجين درصورتي كه طلاق توافقي بوده باشد.

ضمانت هاي اجرايي حضانت فرزند

  • ضمانت عدم امتناع از حضانت
  • ضمانت منع حق مطالبه حضانت
  • ضمانت عدم انجام مسئوليت هاي مربوط به حضانت

نكات مهم در خصوص حضانت فرزند

برخي نكات مهمي كه درباره حضانت فرزند بايد در نظر داشته باشيد به شرح زير است:

  • فقط پدر و مادر هستند كه مي‌توانند حق ملاقات دريافت نمايند.
  • در دادگاه علاوه بر اينكه به مصلحت فرزندان اهميت داده مي‌شود، به خواست آن‌ها نيز در تعيين حق حضانت توجه مي‌شود.
  • در صورتي كه مادر فوت كرده باشد و پدر حق حضانت فرزند را بر عهده داشته باشد، اجازه منع ملاقات فرزند با خانواده مادري را خواهد داشت.
  • در هر صورتي نفقه فرزندان بر عهده پدر خواهد بود. در صورتي كه پدر توانايي پرداخت نفقه فرزندان را نداشته باشد، انجام اين عمل بر عهده جد پدري بوده و در صورتي كه آن‌ها نيز توانايي تامين آن را نداشته باشند، اين مسئوليت بر عهده مادر و در وهله آخر بر عهده جد مادري است.
  • در صورتي كه مادر دچار فساد اخلاقي باشد، باز هم نمي‌توان حق ملاقات فرزندان را از او دريغ نمود.
  • در صورتي كه پدر فوت كرده باشد و مادر مجدد ازدواج كند، حق حضانت فرزند از مادر سلب نخواهد شد.

منبع


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ دى ۱۴۰۱ساعت: ۰۹:۴۲:۴۱ توسط:saeede موضوع:

فسخ نكاح به دليل باكره نبودن زن

در رابطه با شرايط فسخ نكاح چه قدر اطلاعات داريد؟ تا به حال به اين فكر كرديد كه بايد قبل از ازدواج در رابطه با اين موضوع اطلاعات كاملي به دست آوريد تا در آينده با هيچ مشكلي رو به رو نشويد؟

عقد نكاح يكي از قراردادهاي عمومي است كه در قانون اساسي داراي جايگاه ويژه‌اي بوده و تا حدي كه با طبيعت اين عقد سازگار باشد، قواعد قراردادهاي عمومي در آن رعايت مي‌شود. همانطور كه مي‌دانيد در تمامي قراردادها شرايطي مقرر شده است كه براي جلوگيري از ضرر طرفين، بتوانند قرارداد را فسخ نمايند.

در عقد نكاح نيز همين شرايط قرار دارد و طرفين، چه مرد و چه زن با توجه به شرايطي كه دارند مي‌توانند عقد نكاح را فسخ نمايند. برخي از اين شرايط فقط براي مردان صدق كرده و برخي از آن‌ها مخصوص بانوان است. البته تعدادي نيز هستند كه براي هر دو طرف مورد استفاده قرار مي‌گيرند. فسخ نكاح به دليل باكره نبودن زن يكي از موضوعاتي است كه مرد به صورت اختصاصي مي‌تواند ز آن استفاده نمايد تا عقد نكاح را فسخ نمايد. در اين مطلب به صورت كامل در رابطه با اين موضوع توضيح خواهيم داد.

فسخ نكاح چيست؟

فسخ نكاح يكي از امكاناتي است كه براي جلوگيري از متضرر شدن هر كدام از طرفين شرايطي را ايجاد كرده است. بايد به اين نكته اشاره كنيم كه فسخ نكاح يك طرفه بوده و تنها زماني اتفاق مي‌افتد كه شخص صاحب حق درخواست آن را ارائه نمايد.

البته اين شرط وجود دارد كه شخص فسخ كننده بايد به صورت كامل از سلامت عقلاني برخوردار باشد تا اين مشكل روي تصميم او تاثيري نگذارد. البته در رابطه با افرادي كه چنين مشكلاتي دارند، اين تصميم و فسخ نكاح بر عهده قيم قانوني او بوده و اين موضوع در ماده 449  قانون مدني آورده شده است.

به عنوان يك نكته مهم بايد به اين موضوع اشاره نماييم كه اگر شما فردي هستيد كه تصميم به فسخ نكاح گرفته و طرف حق را داريد، به هيچ وجه نيازي به آگاهي طرف مقابل خود يا دريافت رضايت از او را نداريد. تنها كاري كه لازم است انجام دهيد اين است كه به مراجع قانوني رفته و درخواست خود را ارائه نماييد. بعد از بررسي درخواست شما، دادگاه در رابطه با اين موضوع نظر خواهد داد.

البته بهتر است قبل از اينكه هر گونه اقدامي در اين رابطه انجام دهيد، با وكيل طلاق در مشهد مشورت كنيد و تمامي جوانب قانوني آن را بدانيد.

در ماده 1128 قانون مدني اين موضوع ذكر شده است كه اگر در هنگام عقد، هر كدام از طرفين صفتي در رابطه با شخص مقابل خود شرط كنند و بعد از عقد مشخص شود كه طرف مقابل او اين شرط را ندارد، حق فسخ براي او وجود داشته و به راحتي مي‌تواند از اين حق استفاده نمايد. اين دقيقا مصداق بارز فريب كاري بوده و قانون در رابطه با اين موضوع به صورت واضح صحبت كرده است.

فسخ نكاح به دليل باكره نبودن زن

خب تا اينجا در رابطه با فسخ نكاح صحبت كرده و نكات اساسي و مهم را در رابطه با آن بيان كرديم. موضوع اساسي كه در اين مطلب تصميم داريم در رابطه با آن صحبت كنيم، فسخ نكاح به دليل باكره نبودن زن است.

در ابتدا بهتر است در رابطه با باكره بودن يا نبودن زن توضيح مختصري دهيم. زماني يك دختر باكره است كه سابقه هيچ گونه رابطه جنسي را نداشته باشد و اصطلاحا پرده بكارت او سالم باشد.

حالا اگر خانم بعد از عقد باكره نباشد به خودي خود دليلي بر فسخ نكاح نبوده و مرد نمي‌تواند عقد را باطل نمايد مگر اينكه فريب كار در كار باشد. يعني اگر در شرايط ضمن عقد در رابطه با باكره بودن زن صحبت شده باشد و اين موضوع شرط قرار داده شده و بعد از عقد طرف مقابل به اين نتيجه برسد كه خانم باكره نيست، مي‌تواند حق فسخ نكاح را داشته باشد چرا كه اين مصداق بارز فريب كاري است. دقيقا همان موضوعي كه در بخش قبلي به آن اشاره كرديم و به صورت كامل توضيخ داديم.

البته بايد بگوييم كه در اين صورت دو راه براي مرد وجود دارد. در راه اول او مي‌تواند عقد را حفظ كرده و تنها خسارتي را از فرد فريبكار طلب نمايد ولي در راه دوم مرد مي‌تواند هم فسخ نكاح به دليل باكره نبودن زن را اجرا كند و هم خسارت مشخص شده را دريافت نمايد. اين تصميم گيري بر عهده مرد بوده و اوست كه مي‌تواند در رابطه با اين موضوع تصميم نهايي را اتخاذ نمايد.

اين را بايد بگوييم كه اگر عقد شما بر مبناي اين شرط انجام شده و فرد مقابل شما دروغي اين چنيني را بيان كرده است، به شش ماه تا دو سال حبس نيز محكوم خواهد شد چرا كه كار او مي‌تواند كلاه برداري محسوب شود و داراي جرم فريبكاري است.

نحوه شكايت و فسخ نكاح به دليل باكره نبودن زن

بايد اين را بگوييم كه شكايت فرد فريب خورده بايد با فوريت انجام شود. به اين صورت كه بايد به محض متوجه شدن اين موضوع، طرح دعوا كرده و شكايت خود را به ثبت رساند. زماني كه به مراجع مرتبط مراجعه كرده و طرح دعوا انجام شد، قضاوت در رابطه با فوريت اين موضوع بر عهده قاضي خواهد بود.

نتيجه گيري

در اين مطلب به صورت كامل در رابطه با فسخ نكاح به دليل باكره نبودن زن آشنا شده و شما را با مفهوم فسخ نكاح به صورت كامل آشنا كرديم. اميدواريم با استفاده از اين مطلب، اين قانون را به خوبي متوجه شده و از آن استفاده نماييد.

منبع


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ آذر ۱۴۰۱ساعت: ۰۱:۱۳:۲۸ توسط:saeede موضوع: